Wawancara umum Kesalahan Employers Nggawe nalika Hiring Karyawan

Wawancara umum Kesalahan Employers Nggawe nalika Hiring Karyawan

Wawancara umum Kesalahan Employers Nggawe nalika Hiring Karyawan

Hot

Thursday, December 28, 2017

Wawancara umum Kesalahan Employers Nggawe nalika Hiring Karyawan

December 28, 2017 0

Nemokake proyek ing pasar proyek saiki bisa nyebabake banget. Iku banget hard kanggo golek proyek dina iki! Sampeyan kudu ngerti carane nuduhake majikan sing sampeyan wong sing tepat kanggo posisi kasebut. Tansah maca kanggo sawetara saran migunani.

Nggawe dhaptar pitakonan sing bakal takon nalika wawancara sampeyan. Iku cukup umum kanggo pawarta kanggo mungkasi Interview kanthi takon yen ana apa-apa sampeyan pengin ngerti. Sinau apa sampeyan bisa nyedhiyakake lingkungan kerja, gol perusahaan lan apa ora jelas babagan posisi sampeyan nggoleki.

Sampeyan kudu tansah nggawe manawa kanggo nyoba supaya samesthine profesional lan bebas konflik karo kanca sekerjane. Sampeyan pengin nggawe manawa sampeyan lagi nyedhak karo wong liya supaya sampeyan ora katon minangka wong sing angel. Sampeyan uga bakal nambah kesempatan kanggo ngunggahake, promosi utawa nemokake proyek liwat jaringan.

Huruf sampul Panjenengan kudu nyathet kualifikasi sampeyan sing ana hubungane karo iklan kanggo proyek. Yen kepemimpinan kepemimpinan ana apa wae sing ditindakake, nyatakake yen sampeyan wis ana ing posisi kepemimpinan. Kasebut kanthi teliti, maca iklan kanggo ngenali wilayah sampeyan bisa nemtokake ing kualifikasi sampeyan.

Iku penting sampeyan gaweyan kanggo nambah upgrade skills proyek. Bisnis bakal pengin wong sing luwih maju lan luwih qualified minangka wektu terus. Sampeyan kudu tetep ing ndhuwur owah-owahan. Njupuk kelas utawa seminar dadi up-to-date. Kawruh luwih akeh sampeyan, luwih apik prospek lapangan kerja sing luwih apik.

Masangake sheet sing ngemot kabeh informasi sing biasane dijaluk ing formulir aplikasi. Asring kaping, sampeyan bakal diwenehi informasi lan tanggal kontak sing ora sampeyan eling. Iku praktik apik kanggo nulis kabeh mudhun lan tetep informasi berguna. Iki nggawe kabeh gampang luwih gampang dielingi lan ngidini wawancara kanggo nerusake cepet.

Aja seneng banget karo bos utawa rekan kerja. Tetep samesthine supaya profesional bisa tansah tugas. Nalika hubungan profesional ngluwihi papan kerja, konflik interpersonal bisa cepet diluncurake - asring kanthi asil bilai. Sampeyan pengin nyirip bilai supaya sampeyan ora resiko posisi perusahaan sampeyan.

Njaga pola pikir sing tepat. Coba goleki proyek tanpa fokus ing kegagalan. Aja gumantung ing pengangguran, utawa sampeyan ora tau ngalami motivasi kanggo njaluk proyek anyar. Luwih, wenehake wektu kanggo nggawe gol lan sithik tundhuk kanggo entuk mau, utamane nalika nerangake aplikasi ngisi.

Aja mbatesi dhewe dening mung nglamar siji jinis proyek. Apa sawetara riset online lan nemtokake apa judhul proyek liyane sing padha karo sing dikarepake. Iki bakal mbukak macem-macem proyek sampeyan bisa mbukak.

Gunakake rencana insurance perusahaan kanggo kabutuhan asuransi kesehatan. Coba takon organisasi lokal apa manawa sampeyan menehi rencana insurance sampeyan bisa gabung. Yen sampeyan duwe pasangan sing kerja, mbandhingake rencana sampeyan lan gunakake salah siji sing menehi hasil sing paling apik.

Coba nggunakake agensi pekerjaan. Agensi-agensi kasebut ora ngisi sampeyan, lan padha nindakake akeh saka karya ing latar mburi kanggo cocog karo sampeyan karo proyek. Dheweke bakal netepake ketrampilan lan mbantu sampeyan nemokake proyek sing cocog karo kritéria sampeyan. Aja lali hubungi agensi kanthi rutin kanggo mesthekake yen dheweke lagi kerja keras kanggo nemokake proyek sampeyan.

Sampeyan bisa uga kudu njupuk proyek sing sampeyan ora pengin jangka panjang, supaya sampeyan bisa tetep ing ndhuwur tagihan nalika sampeyan nelusuri karya luwih tepat. Sampeyan bisa kerja ing restoran, njupuk data entri proyek utawa liyane soko sing bakal mbantu nalika sampeyan terus nggoleki proyek ngimpi sampeyan.

Nyetel jadwal reguler ing proyek sampeyan. Akeh pengusaha kaya konsisten karo karyawan. Nalika padha ngerti apa sing bakal ditengeri, bakal luwih dipercaya maneh. Njaluk spesifik karo jam kerja lan jam makan siang. Yen ana pangaturan sing kudu digawe, wicara marang boss babagan wong-wong mau.

Priksa lokasi wawancara ing dina sadurunge. Apa ana panggonan parkir kanggo pengunjung? Goleki lawang sing tepat kanggo bangunan. Apa sampeyan kudu mlebu ing kantor? Wiwit pungkasan iku mbokmenawa paling ora sampeyan bisa, supaya bisa teka 10 menit luwih awal.

Malah yen sampeyan ora nggoleki pekerjaan anyar, sampeyan kudu tansah mriksa pameran proyek lan acara karir. Sampeyan bisa nemokake kesempatan sing anyar, lan sampeyan bisa terus munggah karo pasar proyek; loro iku apik kanggo karir sampeyan.

Ngawasi wawancara telpon kanthi ngajeni, kaya sing bakal dadi wawancara sing bakal sampeyan duwe. Nyawang kualifikasi sampeyan sajrone presentasi siji menit. Mengkono iki bakal ningkatake kemungkinan sampeyan bakal entuk wawancara ing wong, sing nduweni potensi kanggo mungkasi ing pekerjaan permanen.

Nalika sampeyan lagi ing wawancara, aja nanggapi pitakonan karo pitakonan. Ngomong yakin lan tetep positif amarga ora ana jawaban sing tepat kanggo pitakonan. Ora bakal nyalahi maneh kanggo riset babagan perusahaan. Kanthi cara iki, sampeyan bakal bisa mangsuli pitakonan babagan perusahaan apa wae.

Aja nampa tawaran proyek sing ora mbayar apa sing sampeyan pantes. Sanajan bisa nyenengake menyang perusahaan sampeyan pengin nggarap, ora ngedol dhewe kanthi njupuk potongan gedhe. Deleng kalkulator gaji kanggo ndeleng apa sing sampeyan pantes lan goleki posisi sing cocok karo sing. Iki bakal nampilake inisiatif lan mbantu sampeyan entuk apa sing dadi worth. Devaluing dhewe ngirim panji abang kanggo para pengusaha potensial.

Dadi positif! Aja mudhun dhewe, amarga sampeyan bakal nemokake gagal. Sampeyan bakal luwih apik nalika wawancara yen sampeyan tetep positif. Dongak! Proyek saka impen sampeyan nunggu!

Sampeyan kudu ora dadi masalah kanggo nemokake proyek sing bener. Cukup saiki dadi calon paling apik kanggo proyek kasebut, lan sampeyan bakal entuk sukses. Yen sampeyan nggunakake tips saka artikel iki, njaluk sing proyek kudu ora masalah.
Read More